001
manwomanromantic
con03_keyvisual
cadeau
corporate-gift-giving
giftmanwoman
receptie-proost-champagne

De AttentAssistent regelt het voor je!

AttentiePunten

Afhankelijk van het soort AttentAbonnement wordt een hoeveelheid AttentiePunten per maand opgespaard. Maandelijks ontvang je een overzicht van je AttentiePunten tegoed en op geselecteerde momenten ontvang je van AttentAssistent proactief een aantal bestedingsvoorstellen.

AttentAbonnement

AttentiePunten per maand

Individueel 10

4 AP

Individueel 20

8 AP

Individueel 50

20 AP

Individueel 100

40 AP

Groep 5

2 AP per deelnemer

Groep 10

4 AP per deelnemer

Groep 20

8 AP per deelnemer

Bedrijven 5

2 AP per medewerker

Bedrijven 10

4 AP per medewerker

Individueel Abonnement


Het saldo AttentiePunten wordt individueel bijgehouden. Op bijzondere of spontane momenten zorgt de AttentAssistent ervoor dat je een aantal bestedingsvoorstellen voor je gespaarde AttentiePunten ontvangt. Bijvoorbeeld een aantal creatieve opties voor het verjaardagscadeau van een vriend of mogelijke romantische belevenissen voor je trouwdag. Jij kiest uiteindelijk hoe je je AttentiePunten besteedt en wij regelen de rest voor je.

Groep Abonnement


Het saldo AttentiePunten wordt collectief bijgehouden. Op bijzondere of spontane momenten zorgt de AttentAssistent ervoor dat je een aantal bestedingsvoorstellen voor jullie gespaarde AttentiePunten ontvangt. Bijvoorbeeld een aantal leuke ideeën voor een gezellig uitje met je voetbalteam of jaarclub. Daarnaast helpt de AttentAssistent jullie bij het prikken van een datum. Makkelijker kan het niet!

Bedrijven Abonnement


Het saldo AttentiePunten wordt collectief bijgehouden. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om de volledige keuzeverantwoordelijkheid voor de besteding van de AttentiePunten bij AttentAssistent te beleggen. In dat geval worden de medewerkers op bijzondere momenten automatisch verrast met bijvoorbeeld een bos bloemen, cadeau of waardebon. Als het saldo AttentiePunten het toelaat kan het overschot besteed worden aan een personeelsfeest of teambuilding evenement.

Veelgestelde Vragen


Bepaalt de AttentAssistent hoe ik mijn AttentiePunten moet besteden?


Nee hoor! Op basis van jullie voorkeuren stellen wij op het juiste moment een aantal bestedingsmogelijkheden voor. Dit kan op een spontaan moment zijn, bijvoorbeeld om je vriendin te verrassen, of bijvoorbeeld naar aanleiding van een verjaardag van iemand die je bij ons hebt aangemeld. De keuze wat je met je AttentiePunten doet ligt uiteindelijk bij jou!


Kan ik ook AttentiePunten bijkopen?


Dat kan! Voor een heel bijzondere gelegenheid kunnen wij ons voorstellen dat je iets extra's wil doen. Als je saldo AttentiePunten dat niet toelaat kan je punten bijkopen.


Als bedrijf wil ik er geen omkijken naar hebben. Kan dat?


Jazeker! De AttentAssistent kan de zorg volledig uit handen nemen. Wij bepalen dan hoe de AttentiePunten worden besteed en zorgen ervoor dat je medewerkers namens jouw bedrijf op de juiste momenten worden verrast.


Wat is een AttentiePunt waard?


Als je slim rekent zie je dat je per elke € 2,50 een AttentiePunt spaart. Doordat AttentAssistent slim kan inkopen deel je mee in het inkoopvoordeel wat wij kunnen behalen en daardoor leveren de AttentiePunten naar verhouding vaak meer op. Wij maken echter ook kosten om één en ander voor jou te regelen. Dit is echter allemaal al verrekend in de bestedingsvoorstellen die je ontvangt. Vergeet ook niet dat je met de AttentAssistent veel tijd uitspaart die je normaal kwijt zou zijn aan het speuren naar cadeaus en regelen van belevenissen.


Ziet de ontvanger dat het cadeau van AttentAssistent afkomstig is?


Uiteraard niet! Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of belevenis namens jou of via jou op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt.

Voorbeelden

Romantische Overnachting - 75 AP

Diner voor Twee - 50 AP

iTunes Giftcard - 10 AP

Romantisch Picknicken - 25 AP

Bos Bloemen - 15 AP

Outdoor Activiteit - 30 AP p.p.

Afdelingsuitje - 20 AP p.p.

AttentAssistent